Voeg gekeurd paard toe
Doel


Een gratis overzicht te geven voor de aankoop van uw paard of pony van de aanwezige keuringen in het verleden om teleurstellingen te voorkomen.

Want uit ervaring komt het veelvuldig voor dat na een röntgenologische keuring paard van de dierenarts het paard/pony niet acceptabel is het voor het gebruikte doel. De kans op een ernstige blessure is dan groter dan normaal.

Dit is ook de reden dat we het register gekeurde paarden hebben opgezet want we hebben paarden laten keuren waar vaak ernstige belemmeringen tevoorschijn kwamen.  Wij betaalden voor de keuring en zagen later dat paard normaal te koop bleef staan voor dezelfde prijs ondanks dat eigenaar wist van de ernstige afwijking op foto. Onze droom is dan ook dat iedere eigenaar de uitslag van het keuringsrapport gaat vastleggen, zowel de postitieve als degene met een bemerking.

Wij vragen van een ieder die de keuring paard of pony heeft betaald de uitslag in te voeren op deze site om toekomstige kopers te helpen. Als u een veilig vervoer nodig heeft naar een keuring bel of app paardentaxi 't gooi   06-128 16 406 die deze site heeft opgezet voor transparantie.